Nu lanserar Oskarshamn Energi ett pilotprojekt som omfattar 100 st. slumpmässigt utvalda villakunder som får en unik möjlighet att testa Oskarshamn Energis senaste tjänst EL-nytta.
Med tjänsten EL-nytta så tar vi ytterligare ett steg i kampen om vår närmiljö.
 

Vad är EL-nytta?

Med EL-nytta ser kunden sin elanvändning i realtid via ett webbgränssnitt eller smartphone och kan på så sätt påverka sin elanvändning. Dagens IT-teknik finns även med som en del i projektet med koppling till Internet och sociala medier.
Syftet med EL-nytta är att ge kunden ökad förståelse för hur elanvändningen i hemmet påverkar elräkningen. Kunden får på så sätt ökad medvetenhet, vad i hemmet som använder mest el.
 

Varför gör Oskarshamn Energi detta?

Oskarshamn Energi har de senaste åren genomfört ett antal miljöprojekt, allt från laddstolpar för elbilar, biobränslebaserade värmeanläggningar, biogasmack och vi är mitt uppe i företagets största miljösatsning genom tiderna, en biobränsleeldad kraftvärmeanläggning för värme och elproduktion.
Med EL-nytta tar vi första steget i att få en jämnare elanvändning, vilket påverkar miljön och belastningen på vårt elnät.
För våra kunder ger det en unik möjlighet att få kontroll på och använda sin el på ett smart sätt.

Detta är EL-nytta

Med EL-nytta kan du följa och se vad vid vilken tidpunkt du nyttar elen, timme för timme, dygnet runt via din dator eller Smartphone. På så vis kan du styra din elenanvändning så att du använder den mer effektivt och till det du vekligen behöver.

Vill du också  prova redskapet?

Är du intresserad och vill prova El-nytta? För dig som bor i villa i Oskarshamn erbjuder vi nu möjligheten att få låna utrustningen gratis. Vi har ett fåtal kvar så det är först till kvarn som gäller!
Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.

Är du intresserad...

...av fördelarna med fjärrvärme från oss?

Anmäl ditt intresse här!
 

Kundservice

DU NÅR OSS PÅ 0491-881 10
kundservice@oskarshamnenergi.se
Aktuell driftinformation
Mer kundservice
Frågor & svar
Intresseformulär
Flyttanmälan